Matfotografi

Lär dig fotografera mat på ett estetiskt vis

16–17.6.2018

Har du ett brinnande intresse för fotografering? Tycker du om att laga mat? Brukar du fotografera maten du äter eller lagar?

Då är detta en kurs för dig, kom med!

Under två hela dagar kommer vi att prata om fotografering och lära oss hur man skapar en estetisk bild med hjälp av maträtter. Vi kommer också att laga mat tillsammans, stylea och fotografera!

Fokus ligger på vegansk matlagning med mycket krut på säsongens råvaror och såklart praktisk vägledning där vi hjälper varandra för att skapa den perfekta bilden.

Det är bra om du redan har baskunskaper inom fotografering, men att vara helt nybörjare är såklart inget hinder!  Du bör dock ha tillgång till en egen systemkamera eller en smartphone.

 

Lärare: Fia Doepel
Fia är en konstnär som verkar i Göteborg. Hon frilansar även som fotograf för olika uppdragsgivare. Hon har ett brinnande intresse för matlagning och ekologi och har fotograferat samt bloggat om vegetarisk/vegansk matlagning i drygt fem år. Sedan början av 2017 driver hon matbloggen Det Blåa Köket på hbl.fi. Där får hon ge utlopp för kreativiteten inom matlagning genom att skriva recept och fotografera.

Kurstid: lö–sö kl. 10–14.30 (10 lektioner)
(Enligt nuvarande tågtider fungerar det bra med kommunikationerna från till exempel Helsingfors).

Kurspris:  55 € inkl. maten vi tillreder och äter + kaffe. Logi: dubbelrum 20 €/natt, enkelrum 30 €/natt.

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi, 0440 22 6021

Sista anmälningsdag: 18.5.2018
Kursen ordnas om minst 10 personer anmäler sig till kursen. Max antal deltagare: 14. Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning.

 

 

Anmälning

Fyll i dina uppgifter och klicka till sist på "skicka" för att lämna in din anmälan.

Födelsedatum

Logi*

Bilagor (om det begärs för kursen du anmäler dig till)