Wegelius / VNF Musikläger ”Miniwegelius”

28.6–2.7.2021

Musiklägret riktar sig till barn i lågstadieåldern, men yngre deltagare är varmt välkomna med en vuxen följeslagare.

I år erbjuder vi undervisning i flera instrument än tidigare. Du kan delta med violin, altviolin, cello, kontrabas, piano, gitarr, harpa, flöjt och med sång. Lägret välkomnar även dig som inte ännu spelar något av dessa instrument, men som vill prova på.

På lägret får du under fem fartfyllda dagar sjunga i kör, spela tillsammans med andra i både större och mindre grupper. Till de allra yngsta erbjuder vi även Suzukiundervisning i violin, cello och gitarr.

På fritiden kan du välja mellan olika aktiviteter som till exempel bollspel, cirkus och dans.

Kursutbud och lärare

Läs mer om kursutbud samt lärare på Wegelius Institutets hemsida.

Anmälan

Anmälningstid 1.3–16.5.2021. Anmäl dig här.

Deltagaravgifter

Helpension: 320 €
Dagskurs: 240 €

Syskonrabatt -30 €
10 € extra avgift per natt för enkelrum

Det går att ansöka om nedsatt avgift i samband med anmälan.

I helpension ingår logi i dubbelrum, frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällste enligt kursprogrammet. I kursavgiften för dagskursdeltagare ingår lunch, mellanmål och middag enligt kursprogrammet.

Har du frågor?

För mera information kontakta carolina.bjon@mwi.fi eller kurser@vnf.fi

Covid-19 information

Vi planerar att genomföra kurserna på ett tryggt sätt och tar i beaktande de rekommendationer som är aktuella under sommaren. Om kursarrangören annullerar kursen på grund av Covid-19, betalas deltagaravgiften i sin helhet tillbaka. Kursarrangören har rätt att skicka hem en deltagare som påvisar Covid-19- relaterade symptom. Mot läkarintyg betalas deltagaravgiften för de uteblivna kursdagarna tillbaka. Var i kontakt med oss om du har mer Covid-19 relaterade frågor.