Wegelius / VNF – Blåsorkesterläger

3–8.7.2022

VNF och Wegelius Institutets gemensamma blåsorkesterläger för instrumentalister i alla åldrar, både nybörjare och längre hunna.

Alla kursdeltagare erbjuds orkesterspel (A- och B-orkester), kammarmusik, sektionsövningar och rytmworkshopar. Skriv i din anmälan ifall du behöver hyra ett instrument under lägret.

På fritiden ordnas gemesamt program, bl. a.  olika spel, korvgrillning och bastubad. Deltagarna uppmuntras också delta i vår “Open Stage” med musik och andra fria framträdanden med eller utan instrument. Frivilligt yogapass erbuds varje morgon tillsammans med Josefin Silén som drar musikalkursen under samma dagar. Lägret avslutas med en gemensamma konsert.

Kursutbud och lärare

Läs mer om kursutbud samt lärare på Wegelius Institutets hemsida.

Anmälan

1.3–15.5.2022 med DENNA BLANKETT

Deltagaravgifter

 • HELPENSION
  Unga och vuxna : 375 €
  Barn upp till 13 år: 340 €
  (födda 2009 eller senare)

I helpension ingår logi i dubbelrum, frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällste enligt kursprogrammet.

 • DAGSLÄGER
  Unga och vuxna : 250 €
  Barn upp till 13 år: 240 €
  (födda 2009 eller senare)

I kursavgiften för dagskursdeltagare ingår lunch, mellanmål och middag enligt kursprogrammet.

Syskonrabatt -30 €
10 € extra avgift per natt för enkelrum.
Det går att ansöka om nedsatt avgift i samband med anmälan.

OBS – blåsmusiker från Österbotten kan ansöka om ett resestipendium. Skicka in en frittformulerad ansökan åt jannicke.ingelin@fssmf.fi. Mera info om stipendiet hittar du här.

Annulleringsvilkor

För annullering efter 15.5.2022 uppbärs en annulleringsavgift på 30 €. För annullering efter 31.5.2022 uppbärs 85 % av deltagaravgiften. Gäller ej vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Har du frågor?

För mera information kontakta johan.cantell@mwi.fi eller kurser@vnf.fi

Kursen arrangeras av Martin Wegelius Institutet och Västra Nylands folkhögskola.

Covid-19 information

Vi planerar att genomföra kurserna på ett tryggt sätt och tar i beaktande de rekommendationer som är aktuella under sommaren. Om kursarrangören annullerar kursen på grund av Covid-19, betalas deltagaravgiften i sin helhet tillbaka. Kursarrangören har rätt att skicka hem en deltagare som påvisar Covid-19- relaterade symptom. Mot läkarintyg betalas deltagaravgiften för de uteblivna kursdagarna tillbaka. Var i kontakt med oss om du har mer Covid-19 relaterade frågor.