Asu VNF-kampuksella

Opiston asuntola sijaitsee koulurakennuksen vieressä. Kampusalueella asuminen merkitsee yhteisöllistä osallistumista, mitä et ehkä muuten lukuvuoden aikana kokisi!

Asunnot

Opiskelijat majoittuvat yhden- tai kahden hengen huoneisiin*, kaksioihin tai kolmioihin, joissa on yhteinen keittokomero ja yhteinen kylpyhuone.

Pienessä solukeittiössä on liesi, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Huoneessa on sänky, kirjoituspöytä, kirjahylly sekä vaatekaappi.

Ota mukaan keittiövälineet, peitto, tyyny, lakanat ja pyyhkeet. Opistolta voi tarvittaessa vuokrata/lainata keittiövälineet ja vuodevaatteet. Ota siinä tapauksessa yhteyttä kansliaan ennen koulun alkamista: info@vnf.fi tai 019 222 600.

Opiskelija-asunnoissa on langaton internetyhteys.

Pohjapiirros asuntolan kerroksesta (4 asuntoa)

Esimerkki keittiöstä ja makuuhuoneesta (lisää kuvia alempana)

Ateriat

Asuntolan asukkaille tarjoillaan,  aamupala, lounas ja kevyt päivällinen (perjantaisin ei päivällistä) opiston ruokasalissa.

*Yhden, vai kahden hengen huone?

Halutessasi voit kysyä mahdollisuutta asua yhden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu viikkoa kohden.

Lue lisää kustannuksista ja opintotuesta

Kivenheiton päässä keskustasta

Kampus-alue rajautuu rantapuistoon, ja aivan sen läheisyydessä virtaa Mustionjoki. Joenvartta seuraavat rehevät ulkoilureitit. Täällä luonto on kaunis jokaisena vuodenaikana.

Karjaan keskustasta, joka on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä, löytyy; kaupat, ravintolat, kahvilat, pankit, terveykeskus, apteekki, kirjasto, leffateatteri, teatteritalo, linja-auto sekä juna-asema.

HUOM! On tärkeää, että sinulla on oma vakuutus henkilökohtaisen omaisuutesi turvaksi sekä myös vapaa-ajan vahinkovakuutus.