Haku

Hakuaika: 1.2.–3.8.2021

Hae täyttämällä hakulomake. Muista liittää todistuskopiot, jotka vaaditaan tieteellisille linjoille.*

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan alla. Hyväksytyt hakijat saavat tiedon sähköpostitse kahden viikon sisällä. Opiskelijat hyväksytään hakujärjestyksessä.

Haku Kymppiluokalle 2021

Haku Kymppiluokalle tehdään opintopolku.fi -sivun kautta 23.2–7.4.2021.
Mahdollisille vapaille paikolle voi hakea 18.6.–3.8. Haku tehdään lomakkeella hakulomake oppivelvollisille. Muista liittää peruskoulun päättötodistus. Kymppiluokka on ruotsinkielinen.

Opistovuosi oppivelvollisille

Oppivelvollisille (2021 peruskoulun päättäville) sopivat opinnot linjoilla CREATE ja PERFORM. Opinnot ovat maksuttomia.  Lue lisää.

Haku on käynnissä 3.8.2021 saakka. Haku tehdään lomakkeella hakulomake oppivelvollisille.

– –

* Tieteelliset linjat: Luonnontieteet & lääketiedeOikeustieteellinen ohjelma sekä Psykologia & dialogi. Todistuskopioilla tarkoitetaan yo-todistusta ja lukion päättötodistusta, tai muuta todistusta toisen tai kolmannen asteen tutkinnosta. Ilman todistuskopioita hakemusta ei voida hyväksyä. Jaksotodistus/opintokirjanote voi myös jossain tapauksissa riittää, esim. jos hakija on keskeyttänyt opintonsa. Hakijalta pyydetään lisätietoja tarvittaessa.

Jos jostain syystä et voi liittää todistuskopiota hakemukseesi, voit lähettää ne sähköpostitse: info@vnf.fi tai postitse:
Västra Nylands folkhögskola
Pumppulahti 3
10300 Karjaa

– –

Jos jokin opintolinja ei saa tarpeeksi hakijoita linjaa ei aloiteta. Tässä tapauksessa VNF tarjoaa opiskelupaikan jollain toisella opintolinjalla.