Haku

Hakuaika ensi lukuvuodelle avtaan helmikuussa 2024

Hae lomakkeella joka löytyy tältä sivulta (lomake on julkaistu hakuajan alla).

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan alla. Hyväksytyt hakijat saavat tiedon sähköpostitse kahden viikon sisällä. Opiskelijat hyväksytään hakujärjestyksessä.

Luonnontieteet & lääketiede linjalle hakeva – muista liittää todistuskopiot.*

Uudenmaan Teatterilinjalle hakevat käyttävät eri lomaketta. Katso lisätietoja.

Oppivelvolliset

Oppivelvollisuuden piiriin kuuluvat voivat hakea linjolle ROBOTIIKKA, CREATE sekä SLUSSEN (aikaisempi Kymppi). Lue lisää opistovuodesta oppivelvollisille. Oppivelvolliset hakevat yhteishaussa 19.2–20.3.2024.

Kesän aikana voit vielä hakea jatkuvassa haussa kesä-elokuussa 2024, opiston sivun kautta.

Tietoa oppivelvollisille CREATE/ROBOTIIKKA -hakijoille: Kaikki hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen, joka koostuu lyhyestä haastattelusta. Tilaisuus järjestetään toukokuussa. Kutsu lisätietoineen lähetetään sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen.

– –

* Todistuskopioilla tarkoitetaan yo-todistusta ja lukion päättötodistusta, tai muuta todistusta toisen tai kolmannen asteen tutkinnosta. Ilman todistuskopioita hakemusta ei voida hyväksyä. Jaksotodistus/opintosuoritusote voi myös jossain tapauksissa riittää, esim. jos hakija on keskeyttänyt opintonsa. Hakijalta pyydetään lisätietoja tarvittaessa.

Jos jostain syystä et voi liittää todistuskopiota hakemukseesi, voit lähettää ne sähköpostitse: info@vnf.fi tai postitse:
Västra Nylands folkhögskola
Pumppulahti 3
10300 Karjaa

– –

Jos jokin opintolinja ei saa tarpeeksi hakijoita linjaa ei aloiteta. Tässä tapauksessa VNF tarjoaa opiskelupaikan jollain toisella opintolinjalla.