Haku

Hakuaika: 1.2.–2.8.2022

Hae täyttämällä hakulomake. Muista liittää todistuskopiot, jotka vaaditaan tieteellisille linjoille.*

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan alla. Hyväksytyt hakijat saavat tiedon sähköpostitse kahden viikon sisällä. Opiskelijat hyväksytään hakujärjestyksessä. HUOM – PERFORM -linjalle hakevat hyväksytään soveltuvuuskokeen perusteella. Lue lisää alempaa.

Oppivelvolliset

Oppivelvollisuuden piiriin kuuluvat voivat hakea linjolle CREATE – taide & muotoilu sekä SLUSSEN (aikaisempi Kymppi). Haku tehdään opintopolku.fi -sivun kautta 22.2–22.3.2022.

Lue lisää opistovuodesta oppivelvollisille.

PERFORM – tanssi & teatteri

Hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen. Viimeistään 13.6. hakeneet kutsutaan koetilaisuuteen, joka järjestetään 16.6.2022. Myöhemmin hakeneet (viim. 2.8.) kutsutaan 5.8. järjestettävään tilaisuuteen. Lisätietoja soveltuuskokeista kutsussa.

– –

* Tieteelliset linjat: Luonnontieteet & lääketiedeOikeustieteellinen ohjelma sekä Psykologi & dialogi. Todistuskopioilla tarkoitetaan yo-todistusta ja lukion päättötodistusta, tai muuta todistusta toisen tai kolmannen asteen tutkinnosta. Ilman todistuskopioita hakemusta ei voida hyväksyä. Jaksotodistus/opintosuoritusote voi myös jossain tapauksissa riittää, esim. jos hakija on keskeyttänyt opintonsa. Hakijalta pyydetään lisätietoja tarvittaessa.

Jos jostain syystä et voi liittää todistuskopiota hakemukseesi, voit lähettää ne sähköpostitse: info@vnf.fi tai postitse:
Västra Nylands folkhögskola
Pumppulahti 3
10300 Karjaa

– –

Jos jokin opintolinja ei saa tarpeeksi hakijoita linjaa ei aloiteta. Tässä tapauksessa VNF tarjoaa opiskelupaikan jollain toisella opintolinjalla.