Haku

Hakuaika 1.2.–2.8.2024

Hae täyttämällä yllä oleva lomake. Teatterilinjalle hakevat käyttävät eri lomaketta. Lisätietoja alempana.

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan alla. Hyväksytyt hakijat saavat tiedon sähköpostitse kahden viikon sisällä. Opiskelijat hyväksytään hakujärjestyksessä.

Luonnontieteet & lääketiede -linjalle  hakija – muista liittää todistuskopiot.*

Uudenmaan Teatterilinja

Haku tehdään Borgå folkakademiin sivun kautta.
TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

Oppivelvolliset

Oppivelvollisuuden piiriin kuuluvat voivat hakea linjolle ROBOTIIKKA, CREATE sekä SLUSSEN (aikaisempi Kymppi). Lue lisää opistovuodesta oppivelvollisille. Oppivelvolliset hakevat yhteishaussa 20.2–19.3.2024.

Kesän aikana voit vielä hakea jatkuvassa haussa linjoille CREATE ja SLUSSEN. Haku tehdään opiston sivun kautta. Hakulomake julkaistaan yllä 13.6.2024.

Tietoa oppivelvollisille CREATE/ROBOTIIKKA -hakijoille: Kaikki hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen, joka koostuu lyhyestä haastattelusta. Tilaisuus järjestetään toukokuussa. Kutsu lisätietoineen lähetetään sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen.

– –

* Todistuskopioilla tarkoitetaan yo-todistusta ja lukion päättötodistusta, tai muuta todistusta toisen tai kolmannen asteen tutkinnosta. Ilman todistuskopioita hakemusta ei voida hyväksyä. Jaksotodistus/opintosuoritusote voi myös jossain tapauksissa riittää, esim. jos hakija on keskeyttänyt opintonsa. Hakijalta pyydetään lisätietoja tarvittaessa.

Oletko vuoden ylioppilas?

Voit täyttää hakemuksen jo nyt ja lähettää todistukset, kun saat ne kesäkuussa. Kirjoita lomakkeen kommenttikenttään, että täydennät hakemuksesi myöhemmin.

Ongelmia liitteiden lähettämisessä?

Jos jostain syystä et voi liittää todistuskopiota hakemukseesi, voit lähettää ne sähköpostitse: info@vnf.fi tai postitse:
Västra Nylands folkhögskola
Pumppulahti 3
10300 Karjaa

– –

Jos jokin opintolinja ei saa tarpeeksi hakijoita linjaa ei aloiteta. Tässä tapauksessa VNF tarjoaa opiskelupaikan jollain toisella opintolinjalla.