Haku

Haku 2022 alkaa helmikuussa

Hae täyttämällä hakulomake joka julkaistaan tällä sivulla haun alkaessa. Muista liittää todistuskopiot, jotka vaaditaan tieteellisille linjoille.*

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan alla. Hyväksytyt hakijat saavat tiedon sähköpostitse kahden viikon sisällä. Opiskelijat hyväksytään hakujärjestyksessä.

Haku Kymppiluokalle 2022

Haku Kymppiluokalle tehdään opintopolku.fi -sivun kautta 22.2–22.3.2022.

Kymppiluokka on ruotsinkielinen.

Opistovuosi oppivelvollisille

Oppivelvollisuuden piiriin kuuluvat voivat hakea linjalle CREATE. Opinnot ovat maksuttomia. Lue lisää.

Haku tehdään opintopolku.fi -sivun kautta 22.2–22.3.2022.

– –

* Tieteelliset linjat: Luonnontieteet & lääketiede, Oikeustieteellinen ohjelma. Todistuskopioilla tarkoitetaan yo-todistusta ja lukion päättötodistusta, tai muuta todistusta toisen tai kolmannen asteen tutkinnosta. Ilman todistuskopioita hakemusta ei voida hyväksyä. Jaksotodistus/opintosuoritusote voi myös jossain tapauksissa riittää, esim. jos hakija on keskeyttänyt opintonsa. Hakijalta pyydetään lisätietoja tarvittaessa.

Jos jostain syystä et voi liittää todistuskopiota hakemukseesi, voit lähettää ne sähköpostitse: info@vnf.fi tai postitse:
Västra Nylands folkhögskola
Pumppulahti 3
10300 Karjaa

– –

Jos jokin opintolinja ei saa tarpeeksi hakijoita linjaa ei aloiteta. Tässä tapauksessa VNF tarjoaa opiskelupaikan jollain toisella opintolinjalla.