Haku

Hakuaika 1.2.–2.8.2023

Haku on käynnissä! Hae täyttämällä yllä oleva lomake.

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan alla. Hyväksytyt hakijat saavat tiedon sähköpostitse kahden viikon sisällä. Opiskelijat hyväksytään hakujärjestyksessä.

Muista liittää todistuskopiot, jotka vaaditaan tieteellisille linjoille.*

Oppivelvolliset

Oppivelvollisuuden piiriin kuuluvat voivat hakea linjolle CREATE sekä SLUSSEN (aikaisempi Kymppi). Lue lisää opistovuodesta oppivelvollisille.

Oppivelvolliset hakevat yhteishaussa 21.2–21.3.2023:
studieinfo.fi/slussen tai studieinfo.fi/create

– –

* Tieteelliset linjat: Luonnontieteet & lääketiede, Oikeustieteellinen ohjelma sekä. Todistuskopioilla tarkoitetaan yo-todistusta ja lukion päättötodistusta, tai muuta todistusta toisen tai kolmannen asteen tutkinnosta. Ilman todistuskopioita hakemusta ei voida hyväksyä. Jaksotodistus/opintosuoritusote voi myös jossain tapauksissa riittää, esim. jos hakija on keskeyttänyt opintonsa. Hakijalta pyydetään lisätietoja tarvittaessa.

Jos jostain syystä et voi liittää todistuskopiota hakemukseesi, voit lähettää ne sähköpostitse: info@vnf.fi tai postitse:
Västra Nylands folkhögskola
Pumppulahti 3
10300 Karjaa

– –

Jos jokin opintolinja ei saa tarpeeksi hakijoita linjaa ei aloiteta. Tässä tapauksessa VNF tarjoaa opiskelupaikan jollain toisella opintolinjalla.