Haku

Hae 2.8.2022 mennessä

Hae täyttämällä hakulomake jonka löydät yllä. Muista liittää todistuskopiot, jotka vaaditaan tieteellisille linjoille.*

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan alla. Hyväksytyt hakijat saavat tiedon sähköpostitse kahden viikon sisällä. Opiskelijat hyväksytään hakujärjestyksessä.

PERFORM -linjalle hakevat hyväksytään soveltuvuuskokeen perusteella. Lue lisää alempaa.

Oppivelvolliset

Jatkuva haku on nyt käynnissä. Hae lomakkeella Hakulomake oppivelvollisille (yllä). Hakuaika loppuu 2.8.

Oppivelvollisuuden piiriin kuuluvat voivat hakea linjolle CREATE sekä SLUSSEN (aikaisempi Kymppi).

Lue lisää opistovuodesta oppivelvollisille

PERFORM – tanssi & teatteri

Hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen. Viimeistään 13.6. hakeneet kutsutaan koetilaisuuteen, joka järjestetään 16.6.2022. Myöhemmin hakeneet (viim. 2.8.) kutsutaan 5.8. järjestettävään tilaisuuteen. Lisätietoja soveltuuskokeista kutsussa.

 

– –

* Tieteelliset linjat: Luonnontieteet & lääketiede, Oikeustieteellinen ohjelma sekä Psykologia & dialogi. Todistuskopioilla tarkoitetaan yo-todistusta ja lukion päättötodistusta, tai muuta todistusta toisen tai kolmannen asteen tutkinnosta. Ilman todistuskopioita hakemusta ei voida hyväksyä. Jaksotodistus/opintosuoritusote voi myös jossain tapauksissa riittää, esim. jos hakija on keskeyttänyt opintonsa. Hakijalta pyydetään lisätietoja tarvittaessa.

Jos jostain syystä et voi liittää todistuskopiota hakemukseesi, voit lähettää ne sähköpostitse: info@vnf.fi tai postitse:
Västra Nylands folkhögskola
Pumppulahti 3
10300 Karjaa

– –

Jos jokin opintolinja ei saa tarpeeksi hakijoita linjaa ei aloiteta. Tässä tapauksessa VNF tarjoaa opiskelupaikan jollain toisella opintolinjalla.