Haku

Hakuaika ensi lukuvuodelle avtaan helmikuussa 2024

Hae täyttämällä yllä oleva lomake (julkaistaan hakuajan alkaessa).

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan alla. Hyväksytyt hakijat saavat tiedon sähköpostitse kahden viikon sisällä. Opiskelijat hyväksytään hakujärjestyksessä.

Luonnontieteet & lääketiede -linjalle  hakija – muista liittää todistuskopiot.*

Oppivelvolliset

Oppivelvollisuuden piiriin kuuluvat voivat hakea linjolle CREATE sekä SLUSSEN (aikaisempi Kymppi). Lue lisää opistovuodesta oppivelvollisille. Oppivelvolliset hakevat yhteishaussa 19.2–20.3.2024.

Kesän aikana voit vielä hakea jatkuvassa haussa kesä-elokuussa 2024, opiston sivun kautta.

Tietoa oppivelvollisille CREATE-hakijoille: Kaikki hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen, joka koostuu lyhyestä haastattelusta. Kutsu lisätietoineen lähetetään sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen. Tieto opintopaikasta lähetetään sähköpostitse testitilaisuuteen osallistuneille (parin päivän sisällä).

– –

* Todistuskopioilla tarkoitetaan yo-todistusta ja lukion päättötodistusta, tai muuta todistusta toisen tai kolmannen asteen tutkinnosta. Ilman todistuskopioita hakemusta ei voida hyväksyä. Jaksotodistus/opintosuoritusote voi myös jossain tapauksissa riittää, esim. jos hakija on keskeyttänyt opintonsa. Hakijalta pyydetään lisätietoja tarvittaessa.

Jos jostain syystä et voi liittää todistuskopiota hakemukseesi, voit lähettää ne sähköpostitse: info@vnf.fi tai postitse:
Västra Nylands folkhögskola
Pumppulahti 3
10300 Karjaa

– –

Jos jokin opintolinja ei saa tarpeeksi hakijoita linjaa ei aloiteta. Tässä tapauksessa VNF tarjoaa opiskelupaikan jollain toisella opintolinjalla.