Wegelius / VNF – Musikalkurs

30.6–8.7.2022

Musikalkurs med toppnamn inom branschen!

VNF och Wegelius Institutets gemensamma nio dagars kurs som består av undervisning i bl.a. sånginterpretation och solosång, dansteknik, koreografi, skådespelarträning och ensemblesång. Du kommer få stöd och vägledning för att utveckla din dansteknik och uttryck inom dans, konkreta verktyg för att tolka en musikalsång och utvecklas som skådespelare samt hitta samklang med andra och sjunga i stämmor.

Dina lärare är Josefin Silén i sång och skådespeleri (huvudroll i Mary Poppins, Love Never Dies, Ringaren i Notre Dame), Kristian Nyman i ensemblesång (kapellmästare för Mary Poppins, We Will Rock You, Mamma Mia! m.m) och Katrin Vaskelainen i dans (koreograf för bl.a Voice of Finland, JK Dance Team, danslärare på Lärkulla Musical).

Nivån på undervisningen anpassas efter deltagarna och vi uppmuntrar därför alla från en grundnivå och uppåt att söka kursen. Med grundnivå menas att du är bekant med i åtmisnrone ett av musikalens tre ben från tidigare (sång, dans eller teater).

Åldersgräns för musikalkursen är 13 +.

Anmälan

1.3–15.5.2022 med DENNA BLANKETT

Deltagaravgifter

HELPENSION: 500 €
Inkluderar logi i dubbelrum, frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällste enligt kursprogrammet.

DAGSKURS: 350 €
Inkluderar lunch, mellanmål och middag enligt kursprogrammet.

Syskonrabatt -30 €
10 € extra avgift per natt för enkelrum.
Det går att ansöka om nedsatt avgift i samband med anmälan.

Annulleringsvilkor

För annullering efter 15.5.2022 uppbärs en annulleringsavgift på 30 €. För annullering efter 31.5.2022 uppbärs 85 % av deltagaravgiften. Gäller ej vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Har du frågor?

Kontakta martin@mwi.fi eller kurser@vnf.fi

Kursen arrangeras av Martin Wegelius Institutet och Västra Nylands folkhögskola.

Covid-19 information

Vi planerar att genomföra kurserna på ett tryggt sätt och tar i beaktande de rekommendationer som är aktuella under sommaren. Om kursarrangören annullerar kursen på grund av Covid-19, betalas deltagaravgiften i sin helhet tillbaka. Kursarrangören har rätt att skicka hem en deltagare som påvisar Covid-19- relaterade symptom. Mot läkarintyg betalas deltagaravgiften för de uteblivna kursdagarna tillbaka. Var i kontakt med oss om du har mer Covid-19 relaterade frågor.