Kreativt skrivande

24–26.1.2020 

KURSEN ÄR FULLSATT  – en anmälan ger dig en plats på väntelistan

Att skriva är ett sätt att se och få syn på. En kurs i kreativt skrivande handlar om att hitta kreativa lösningar genom att berätta historier.

I olika sorters text använder man varierande språk och klichéer, sådant blir också lättare att få en uppfattning om då man provar på den mängd av genrer man kan skriva i.

Målet är att fånga idéer, göra trovärdig dramaturgi, fixa en miljö som används, att dialogerna låter som om folk verkligen pratar och kanske allra mest fundera på hur människor fungerar. Ändå, allra mest handlar kreativt skrivande om lekfullhet, att få använda sin fantasi.

Kursen riktar sig till alla som är intresserade av skrivande, både till dem som vill börja skriva och dem som redan skriver t.ex. i sitt arbete.

 

Kursledare: FD Mia Franck är författare och skrivkursledare. Mia är en av lärarna på den populära Författarskolan vid VNF. Lyssna gärna också på podcasten fantastiskpodd eller läs hennes romaner, den senaste heter Bombträdgården.

Kurstid: fredag 18–20.30, lördag 10–16, söndag 10–14.30

Kursdeltagare: Kursen ordnas om minst 10 personer anmäler sig till kursen. Max antal deltagare: 14. Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning.

Kurspris: 97 € inkl. lunch och kaffe.

Logi: Två personers rum 24 €/natt. Enkelrum 34 €/natt. (inkl. frukost)

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi, 044 022 6021

Sista anmälningsdag: 3.1.2020

 

Anmälan

Fyll i dina uppgifter och klicka till sist på "skicka" för att lämna in din anmälan.

Födelsedatum

Logi*

(Enkelrum delas ut vid mån av möjlighet)

Bilagor (om det begärs för kursen du anmäler dig till)

Klicka en gång på "skicka" och vänta på meddelandet "Tack för din anmälan".