Psykologia

Oletko kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä, tunteista ja kokemuksista? Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi sekä toisia paremmin? Suunnitteletko alan jatko-opintoja? Silloin tämä opintolinja on sinua varten!

Miten?

Lukuvuoden aikana tutustumme psykologian eri alueisiin ja psykologin työhön. Opimme sekä elämäntaitojen, että kommunikaation merkityksestä työskentelyssä kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Teemme opintokäyntejä ja keväällä valmistaudumme sisäänpääsykokeisiin.

Opintolinja antaa sinulle hyvän perustan akateemisille opinnoille. Vuoden aikana saat myös käsityksen siitä, mitä työ ihmisten hyvinvoinnin puolesta on.

Oikealle yliopistolinjalle ensikertalaisena

Yliopistot ja korkeakoulut ottivat ensikertalaisten kiintiöt käyttöön vuonna 2016. Jos et ensimmäisellä hakukerralla pääse ensisijaiselle valinnallesi, toisen paikan hyväksyminen voi seuraavana vuonna hankaloittaa haluamasi opiskelupaikan saamista. Odottamalla seuraavan vuoden hakuun sinut huomioidaan ensikertalaisten joukossa! Hyödynnä odotusaikaa valmentautuen hakuun meidän Psykologia linjalle.

Kielitaidoista on hyötyä

Opetuskieli on ruotsi. Jonkin verran henkilökohtaista avustusta voi saada suomenkielellä. Lukuvuoden aikana parannat ruotsinkielen taitoasi josta sinulla on hyötyä esim. korkeakoulujen ja yliopistojen kielikokeissa sekä myös tulevassa työelämässä.

Katso opettajan profiili: Maria Höglund (sve)