10 faktaa Tanssilinjasta

1. Kieli

Tänä vuonna kaikki 10 tanssilinjan opiskelijaa ovat suomenkielisiä. Näinkin voi käydä ruotsinkielisessä koulussa. Ja koska satumme olemaan verrattain äänekkäitä, se ei jää kellekään epäselväksi.

2. Terapiatanssit

Niitä tarvitaan välillä. Laitetaan musiikki soimaan ja antaa palaa. Suosittelen. Nollaa ajatukset tehokkaasti.

3. We are family!

Jos on päivän aluksi koulussa ja sitten illalla asuntolassa yhdessä, tulee omasta linjasta kuin toinen perhe. Silloin kyllä jaetaan niin hyvät kuin huonotkin hetket. Terapiatuokioita on pidetty muutamaan otteeseen.

4. Ruoka

Jos suomalaisten lempipuheenaihe on sää, niin meillä se on ruoka. Voitte vain arvata, kuinka monta kertaa on käsitelty, kuinka kypsänä banaani kuuluu syödä, ja kummasta päästä se kuuluu avata. Ja kuinka monta kertaa vielä tullaan tämä aihe käsittelemään.

5. Energia

Jos ei itse meinaa jaksaa, niin jotenkin kummasti toisilta ympärillä olevilta saa energiaa.

6. Rakkaudesta lajiin, kaltaistensa pariin

Vaikka tanssi yhdistääkin, täällä oppii tuntemaan ihmisiä, joiden kanssa ei muuten välttämättä tutustuisi. Vaikka jokin asia yhdistää, monimuotoisuutta riittää. Hyvä niin!

7. Höntsyissä

Kun muut kulkee ”normivaatetuksessa”, tanssilinja pyyhältää paikalla reenivaatteissa ja mukavasti posket punottaen. Eipä purista ainakaan farkut jaloissa.

8. Nauru

Näiden ihmisten kanssa todellakin saa nauraa. Saa nauraa muille ja saa, sekä myös pitää nauraa itselle. Kyllä sitä elämässä pärjää paremmin, kun ei ota itseään liian vakavasti. Tuttu juttu, mutta hyvä siitä on välillä itselleen muistuttaa.

9. Kumpparit

Tällä voidaan tarkoittaa kahta asiaa, joko kumisaappaita tai kuminauhaa, jolla tehdään vahvistavia harjoituksia. Kuka se joskus sattui ottamaan kumisaappaat mukaan aamun lämmittelyyn, kun mukaan pyydettiin kumpparia. Ja tässä tapauksessa tarkoitettiin siis kuminauhaa.

10. Ur led – Irti

Ja nyt sinulla hyvä lukija on mahdollisuus nähdä tämä porukka esiintymässä tällä viikolla! Tule katsomaan meidän produktiota, me viedään sinut matkalle, jossa pääset seuraamaan, mitä me oikein siellä tanssisalissa tehdään!

Med vänliga hälsningar
Meri Reunamäki

Kuva: Roosa Oksaharju