Mina egna berättelser – fortsättningskurs

Hösten 2020

Det här är en kurs för dig som vill fortsätta att uttrycka dina tankar i skrift, skriva ner dina minnen, leka med ord och uppleva skaparglädje.

Du kan anmäla dig till den här kursen om du har gått kursen Mina egna berättelser vid VNF 19–20, eller om du har tidigare erfarenhet av kreativa skrivarkurser (berätta lite om dina erfarenheter när du anmäler dig).

Fortsättningskursen består av tre kursträffar som innehåller både kreativa övningar och skrivande. Under skrivpassen kan du alltid välja mellan att fortsätta arbeta med en text du har på gång eller att skriva en ny text utgående från en impuls du får t.ex. genom någon av de kreativa övningar vi gör. Mellan kursträffarna arbetar du med dina texter på egen hand och har möjlighet att få kommentarer på det du skriver av både kursläraren och andra kursdeltagare.

Skrivarkursen består av tre kortkurser på sammanlagt 30 lektioner. Därtill ingår distansarbete samt personlig handledning (2 h/deltagare).

 

Lärare: Tove Hagström (FM, lärare i modersmålet och litteratur, psykodramatiker)

Kursdatum: 14–15.9 (må–ti), 20–21.10 (ti–ons), 1–2.12 (ti–ons)

Kurstid: vardagar kl. 10–15

Kurspris: 225 € inkl. undervisning, handledning och lunch under kursdagarna.

Logi: Två personers rum 24 €/natt. Enkelrum 34 €/natt. I logipriset ingår frukost.

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi, 044 022 6021

Kursen ordnas om minst 10 personer anmäler sig till kursen. Max antal deltagare: 14. Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning.

Sista anmälningsdag: anmälningstiden har gått ut.
Berätta om dina tidigare erfarenheter av kreativa skrivarkurser om du inte deltagit i den första kursen vid VNF. Skriv kommentarerna i fältet ”specialdiet och/eller annat som är bra att nämna” på anmälningsblanketten.