Mina egna berättelser – minnen och tankar blir texter

Tvådelad skrivarkurs
9–11.3 och 4–5.4.2022

OBS! Kursen ändrad till distanskurs.

En kurshelhet för dig som vill uttrycka dina tankar i skrift, skriva ner dina minnen, leka med ord och uppleva skaparglädje.

Kursen innehåller kreativa övningar och skrivande. Du får en chans att skriva ner det du länge velat skriva, eller att inse att du vill skriva, även om du inte tänkt den tanken förut. Kursen blir en process, och du arbetar med dina egna texter också mellan kursträffarna. Deltagarna utgör en trygg, sporrande grupp som delar skriverfarenheter och texter med varandra.

Så här säger en av deltagarna i Mina berättelser 19–20:

”Det gav mig mycket att lyssna till och läsa andra kursmedlemmars berättelser. Det var otroligt spännande att samma skrivövning kan ge så olika texter.” 

Tove Hagström, lärare för kursen: Du blir knappast författare under kursen, men du får utforska ditt inre ordvimmel, dina tankebilder och känslominnen, och efteråt har du något nerskrivet och sparat i lämpligt format.

 

Förhandskrav: Möjlighet och förmåga att skriva texter med hjälp av ett ordbehandlingsprogram på dator, och att sända textfiler som bilaga i ett e-postmeddelande. (För att kursdeltagarna ska kunna dela texter med varandra mellan kursträffarna.)

Lärare: Tove Hagström (FM, lärare i modersmålet och litteratur, psykodramatiker)

Omfattning: Skrivarkursen består av två kortkurser. Därtill ingår eget arbete mellan kurstillfällena och personlig handledning (1 h/deltagare).

Kurstid: 9–11.3 (on–fre) och 4–5.4.2022 (må–ti) kl. 10–15.

Kursplats: Kursen ordnas digitalt.

Kurspris: 140 € inkl. undervisning, handledning.

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi, 044 022 6021

Sista anmälningsdag: 3.2.2022
Kursen ordnas om minst 10 personer anmäler sig till kursen. Max antal deltagare: 14. Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning.

 

Anmälan

Fyll i dina uppgifter och klicka till sist på "skicka" för att lämna in din anmälan.

Födelsedatum


Var fick du först information om kursen?:*Klicka en gång på "skicka" och vänta på meddelandet "Tack för din anmälan".