Mina egna berättelser – minnen och tankar blir texter / Åboland

Kursen är inhiberad. Vi siktar på att ordna den i ett senare skede. Du kan anmäla ditt intresse genom att fylla i anmälningsblanketten.

Skrivarkurs i Pargas januari–maj 2021

Det här är en kurs för dig som vill uttrycka dina tankar i skrift, skriva ner dina minnen, leka med ord och uppleva skaparglädje.

Kursen innehåller kreativa övningar och skrivande. Du får en chans att skriva ner det du länge velat skriva, eller att inse att du vill skriva, även om du inte tänkt den tanken förut. Kursen blir en process, och du arbetar med dina egna texter också mellan kursträffarna. Deltagarna utgör en trygg, sporrande grupp som delar skriverfarenheter och texter med varandra.

Så här säger en av deltagarna i Mina berättelser 19–20:

”Det gav mig mycket att lyssna till och läsa andra kursmedlemmars berättelser. Det var otroligt spännande att samma skrivövning kan ge så olika texter.” 

Tove Hagström, lärare för kursen: Du blir knappast författare under kursen, men du får utforska ditt inre ordvimmel, dina tankebilder och känslominnen, och efteråt har du något nerskrivet och sparat i lämpligt format.

 

Förhandskrav: Möjlighet och förmåga att skriva texter med hjälp av ett ordbehandlingsprogram på dator, och att sända textfiler som bilaga i ett e-postmeddelande. (För att kursdeltagarna ska kunna dela texter med varandra mellan kursträffarna.)

Omfattning: Skrivarkursen består av 5 kortkurser på sammanlagt 65 lektioner. Därtill ingår distansarbete samt personlig handledning (4h/deltagare).

Lärare: Tove Hagström (FM, lärare i modersmålet och litteratur, psykodramatiker)

Kurstid: vardagar kl. 10–15

Kursplats: Kombila, Skärgårdens Kombi:s lokaler på Elmgrenvägen 11 i Pargas.

Kurspris: 435 € inkl. undervisning, handledning och lunch under kursdagarna. Kursavgiften faktureras i två rater (januari och april).

Logi: Information om övernattningsmöjligheter publiceras i september

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi, 044 022 6021

Sista anmälningsdag: Vi siktar på att ordna kursen i ett senare skede. Du kan anmäla ditt intresse för kursen genom att fylla i anmälningsblanketten nedan.

 

Anmälan

Fyll i dina uppgifter och klicka till sist på "skicka" för att lämna in din anmälan.

Födelsedatum (fyll i med siffror)

Jag behöver logi*


(Enkelrum delas ut vid mån av möjlighet)

Var fick du först information om kursen? Välj ett alternativ:*