Show Camp 2021

Hej du 10–13 åring! Kom med på Show Camp till Houtskär i juni!

Du får testa på dans, sång och drama, och att spela i band. Dessutom har vi en massa andra roliga aktiviteter så som simning, lekar, tävlingar och disco.

Under veckan bygger deltagarna tillsammans med ledarteamet upp en minishow. Man behöver inte ha erfarenhet av sång eller dans för att delta men man bör ha en iver att pröva på nya saker som dansa och musicera.

Kursen är ett övernattningsläger. Vi börjar på måndag vid lunch och slutar på fredag eftermiddag. Det finns möjlighet att åka till och från kursplatsen tillsammans med kursledarna. Bussbiljett för turbussen (Åbo–Houtskär–Åbo) tillkommer till kurspriset.

Kursen ordnas i samarbete med Åbolands Sång- och Musikförbund

 

Kursdatum: 14–18.6.2021

Lärarteam: Lina-Katrin Renlund (huvudledare och fritidsprogram), Hanna Södergård (dans), Annika Ruokolahti (sång), Victoria Drugg (drama)

Kursdeltagare: 10–13 åringar

Plats: Skärgårdsskolan, Näsbyvägen 259, 21760 Houtskär

Kurspris: 265 € inkl. måltider, logi och undervisning

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi / 0440 22 6021 och lina.katrin.renlund@gmail.com

Sista anmälningsdag: 14.5.2021
OBS! Om lägret ställs in, eller om du inte kan komma för att du inte känner dig frisk då lägret börjar, returneras hela kursavgiften till dig.
Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning. För att kursen skall ordnas krävs minst 17 deltagare. Max antal deltagare: 30.