Prepkurs i psykologi

8–12.3.2021

Siktar du på ett högt vitsord i studentexamensprovet i psykologi? Är du intresserad av fortsatta studier inom ämnet? I så fall är detta kursen för just dig!

Under kursen kommer vi systematiskt att repetera och fördjupa oss i gymnasielitteraturen med en extra betoning på forskningsmetodik som blir allt viktigare i studentproven.

Vi kommer även tillsammans att arbeta på svarsteknik, lära oss integrera de olika psykologikursernas innehåll i sammanhängande svar och hjälpa er med studieteknik inför provet. Vi strävar efter en öppen och interaktiv stämning på timmarna. Målet är att gruppen skall sammansvetsas under veckan och att klassen ska kännas som ett inspirerande rum där alla vågar delta i diskussionerna och öppet ställa frågor!

Lärare

Som kursledare fungerar Noel Forsén och Jakob Langenskiöld. Båda två är magisterstuderande i psykologi och är erfarna föreläsare. Noel är detta år även linjeledare för linjen Psykologi vid VNF.

Kursen har hållits via Arbis i Helsingfors våren 2019 och 2020 och ordnas nu för första gången vid VNF.

Vi hoppas på att få träffa så många som möjligt av er i mars och jobbar intensivt för att erbjuda den bästa möjliga kursen för er. Vi är stolta över den positiva feedback vi fått under dessa två år och är väldigt måna om att också nu erbjuda en kurs som ni känner att lever upp till, och över, era förväntningar.

– Noel och Jakob

Sagt om de tidigare kurserna:

”Superb kurs, jag hade höga förväntningar och kursen levererade ovanför mina förväntningar.”

”Det kändes inte alls tungt att lyssna i 4 h då ni talade fritt och förklarade med egna ord. Dessutom var det lätt att hoppa in med egna frågor och kommentarer.”

”Jättebra föreläsningar och man förstod allting och om man inte förstod så kunde frågor besvaras jättebra!”

 

Lärare: Noel Forsén och Jakob Langenskiöld

Kurstid: måndag–fredag kl. 10–ca 15.

Kurspris: 145 € inkl. undervisning 25 lektioner och lunch.

Logi: Två personers rum 24 €/natt. Enkelrum 34 €/natt. I logipriset ingår frukost.

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi, 040 022 6021

Sista anmälningsdag: 31.1.2021.
Kursen ordnas om minst 10 personer anmäler sig till kursen. Max antal deltagare: 18. Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning.

 

Anmälan

Fyll i dina uppgifter och klicka till sist på "skicka" för att lämna in din anmälan.

Födelsedatum (fyll i med siffror)

Jag behöver logi*


(Enkelrum delas ut vid mån av möjlighet)

Var fick du först information om kursen? Välj ett alternativ:*