Fortbildning för klasslärare i gymnastik

Kursen är inhiberad.

13–15.6.2022

Välkommen med på en kurs som ger inspiration och nya idéer för dig som undervisar gymnastik!

Målet med kursen är att ge er deltagare en mångsidig bank med övningar, uppgifter, spel och lekar som ni kan använda i er gymnastikundervisning. Vi kommer även att behandla ämnen såsom motorisk inlärning, organisering, undervisningsmetoder och arbetssätt samt hur man kan inkludera rörelse i andra ämnen.

Under fortbildningen kommer vi kontinuerligt lyfta fram läroplanen och reflektera över målen för undervisningen i relation till det innehåll vi behandlar.

Samtidigt pågår även fortbildning för klasslärare som undervisar bildkonst och musik. Tillsammans har ni gemensamt morgon-och kvällsprogram.

”Att arbeta med barn och ungdomar tycker jag är fantastiskt och det bästa med gymnastikundervisningen är att se eleverna uppleva rörelseglädje och lära sig nya färdigheter!” – Emelie Rancken

 

Utbildare: Emelie Rancken
Emelie är i slutskedet av sina studier i idrottspedagogik vid Jyväskylä universitet, varefter hon blir lärare i gymnastik- och hälsokunskap. Tidigare har hon också utbildat sig till personlig tränare och Toimiva vuorovaikutus-handledare. Emelie har ett stort intresse för utbildning och hälsa, men också för kommunikations- och emotionella färdigheter. På fritiden gillar hon att att springa, klättra och vara ute med sin sin hund.

Kurspris
DAGSKURS: 110 €
Inkluderar lunch, mellanmål och middag enligt kursprogrammet.

HELPENSION: 150 €
Inkluderar logi i dubbelrum, frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällste enligt kursprogrammet.

10 € extra avgift per natt för enkelrum.

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi, 044 022 6021

Sista anmälningsdag: 15.5.2022
Kursen ordnas om minst 10 personer anmäler sig till kursen. Max antal deltagare: 14. Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning.

 

Anmälan

Fyll i dina uppgifter och klicka till sist på "skicka" för att lämna in din anmälan.

Födelsedatum (fyll i med siffror)

Jag behöver logi*


(Enkelrum delas ut vid mån av möjlighet)

Var fick du först information om kursen? Välj ett alternativ:*