Workshop i modern jazz och nutidsdans

24-27.6.2019

Under denna workshop kommer vi att ha två dagar modern jazz och två dagar nutidsdans. Under veckan kommer vi bland annat att öva på teknik, eget skapande och koreografier.

På timmarna i modern jazz kommer vi att fokusera på stilens teknik och uttryck samt musikalitet och olika rörelsekvalitéer. Under dessa lektioner vill läraren ge sin syn på jazzen till eleverna. Under nutidsdanstimmarna kommer vi att öva på golvteknik och improvisation. Vi kommer dessutom att göra övningar i par och i grupper. Eleverna ska få söka fram sin egen stil i en trygg atmosfär.

Kursen riktar sig till alla dansintresserade i åldern 15 år och uppåt.

Läraren presenterar sig:

Jag heter Emilia och är en glad och utåtriktad tjej från Hangö som just nu bor i Åbo. Dans har alltid varit en stor del av mitt liv och är en stor del av vem jag är. Jag började med dansen när jag var fem år gammal i Baletti- ja liikuntakoulu Hannele Soulasmaa och där dansade jag i 14 år.

Förra våren blev jag klar från Dans- och Cirkushögskolans kandidatprogram i danspedagogik, med jazzdans som huvudämne. Just nu jobbar jag i Åbo och undervisar bland annat i showdans, balett och street dans. Som danspedagog vill jag inspirera människor att finna dansglädje genom rörelse. Jag vill dessutom lyfta människors självsäkerhet och få dem att må bra. Hårt arbete och svettiga timmar är också min grej!

 

Lärare: danspedagog Emilia Törnblom

Kurstid: måndag-torsdag kl. 10-15

Kursdeltagare: Kursen ordnas om minst 10 personer anmäler sig till kursen. Max antal deltagare: 16. Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning.

Undervisningsspråk: svenska och finska

Kurspris: 125 € inkl. lunch.

Logi:  Två personers rum 24 €/natt. Enkelrum 34 €/natt (inkl. frukost). Middag kostar 4 € / dag.

Sista anmälningsdag: 24.5.2019

Tillägsinfo: kurser@vnf.fi, 0440 22 6021

 

Anmälan

Fyll i dina uppgifter och klicka till sist på "skicka" för att lämna in din anmälan.

Födelsedatum

Logi*

Bilagor (om det begärs för kursen du anmäler dig till)

Klicka en gång på "skicka" och vänta på meddelandet "Tack för din anmälan".