Nya veckoslutskurser hösten 2023

Yoga

17–19 november med Vivanne Seege

Under kursdagarna kommer vi att koncentrera oss på att slappna av bäckenbotten och höftmuskler, bekanta oss med kroppens lymfasystem och medvetet slappna av musklerna i axlar, nacke och huvud. Kursen lämpar sig också för nybörjare.

Mer info & anmälan | Yoga

Kreativt skrivande

24–26 november med författaren Mia Franck

På den här kursen får du verktyg för att lära dig uttrycka dig på olika sätt. Hur skapar man tydliga miljöer? Hur får man personer att tala som folk? Hur gör man människor av av dem man vill skriva om? Du behöver inga förkunskaper för att delta. Kursen riktar sig till alla som är intresserade av skrivande.

 Mer info & anmälan | Kreativt skrivande

Grundkurs i stresshantering

24–25 november med Jenny Sinisalo, mental tränare

Hur ska man hushålla med sin energi för att orka bättre med både arbete och fritid? I mångas liv är pressen och stressen ständigt närvarande. Förändringar i både arbetslivet och privat kan röra till vardagen och få tillvaron att kännas ohållbar. På den här kursen får du verktyg för att lära dig mer om dig själv och hur du kan skapa mera balans i livet.

Mer info & anmälan | Grundkurs i stresshantering

Silversmide

8–10 december med silversmed Ru Runeberg 

Lär dig tillverka mindre bruksföremål och unika smycken i silver. Kanske ett halssmycke, en ring eller en sillgaffel? Kanske det blir en julklapp? Tidpunkten för kursen är ju perfekt med tanke på det! Material finns på plats men du kan även hämta med dig olika sorters material. Kursen passar för både nybörjare och såna som tidigare arbetat med silversmide.

Mer info & anmälan | Silversmide
(anmälan öppnar 9.10)

 

Kolla även dagskurserna som ordnas under vardagar i höst! >> VNF-dagskurser