Målarskola

9–11.11.2018

Vår populära målarkurs med Larson Österberg ordnas igen i år. Kursen lämpar sig väl som en fortsättning för den som deltog i Brush Up-kursen förra hösten, men passar lika väl för nybörjare.

Kursen för dig som nån gång tidigare hållit i en pensel och vill komma vidare i ditt måleri. Kanske du vill pröva på en ny stil eller komma bort från småpetandet? Eller kanske bara njuta av att måla i gott sällskap?

Vi gör improvisationsövningar och siktar på att öka vår flow. Atmosfären är kravlös och lekfull men vi håller ändå ett öga på att färgerna fungerar med varandra på duken.

Målarkursen hålls i VNFs stora ateljé och här får du möjlighet att utforska ditt egna konstnärliga uttryck, oberoende om du vill måla abstrakt eller föreställande. Du kan också passa på att försöka dig på en lite större målning när du nu har tillgång till en stor ateljé!

Unna dig själv tid och rum för skapande avkoppling.

Kursledare: Larson Österberg

Kurstid: fredag 18–20.30, lördag och söndag 10–15

Kursdeltagare: Kursen ordnas om minst 10 personer anmäler sig till kursen. Max antal deltagare: 14. Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning.

Kurspris: 111 € (inkl. kvällste på fredag, lunch och kaffe med frukt på lördag och söndag).

Logi:  Två personers rum  24 €/natt. Enkelrum 34 €/natt. (inkl. frukost)

Material: Egna material medtages. En materialförteckning skickas till dig efter anmälan. Vissa material finns till försäljning på kursen.

Tilläggsinfo: kurser@vnf.fi, 040 022 6021

Sista anmälningsdag: 22.10 2018

 

Anmälan

Fyll i dina uppgifter och klicka till sist på "skicka" för att lämna in din anmälan.

Födelsedatum

Logi*

Bilagor (om det begärs för kursen du anmäler dig till)

Klicka en gång på "skicka" och vänta på meddelandet "Tack för din anmälan".